اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
به گزارش ایرنا این فیلم بلند مستند پرتره 110 دقیقه ای، درباره نعمت اله لاریان، نویسنده، کارگردان، بازیگر و معلم تئاتر در استان خوزستان است که در بخش های متنوع، به زندگی هنری و آموزشی این هنرمند فقید در شهرهای آبادان، اهواز و شیراز می پردازد.
به گزارش ایرنا این فیلم بلند مستند پرتره 110 دقیقه ای، درباره نعمت اله لاریان، نویسنده، کارگردان، بازیگر و معلم تئاتر در استان خوزستان است که در بخش های متنوع، به زندگی هنری و آموزشی این هنرمند فقید در شهرهای آبادان، اهواز و شیراز می پردازد.
نعمت الله لاریان متولد 1328 در شهر آبادان بود که سال ها در استان خوزستان و فارس به اشاعه هنر نمایش می پرداخت. نخستین حضور او در مقام کارگردان به نمایش «حسن بن منصور حلاج» در سال 1350 بازمی گردد اما شناخته شده ترین نمایش لاریان اثری با عنوان «نامیرا» است که در سال 1365 به عنوان بهترین نمایش جشنواره تئاتر فجر انتخاب شد. این هنرمند به عنوان یکی از اعضای شورای مشورتی تئاتر شهرستان های مرکز هنرهای نمایشی انتخاب شده بود.
عبدالحسین حاج سردار، کارگردان مستند «روایت پنجم» که ساخت فیلم های کوتاه و همچنین چاپ 2 مجموعه داستان به نام های «از پشت شیشه ها» و «سودای پرواز» را در کارنامه دارد با پایان ساخت این مستند در گفت و گو با خبرنگار ایرنا توجه به مفاخر استان خوزستان را یکی از دغدغه های خود عنوان کرد و گفت: مستند روایت پنجم در خصوص نعمت اله لاریان از جمله پیشکسوتان فقید استان است که نقش پررنگی در زمینه کارگردانی، بازیگری، نویسندگی آموزش و پرورش شاگرد و هنرجو ایفا کردند.
تحلیل وجه هنری زنده یاد لاریان
وی افزود: در این مستند بلند تلاش شده صرفا به بیوگرافی لاریان پرداخته نشود بلکه وجه هنری و حرفه ای کاری او مد نظر قرار گرفته است و آثار وی در مصاحبه با کارشناسان و هنرمندان مختلفی تحلیل شده است.
این کارگردان گفت: زندگی این هنرمند در سه دوره مختلف در اهواز، آبادان و شیراز، نوع فعالیت و آثار او در این مقاطع مورد بررسی قرار گرفته و تلاش شده این مستند با پرداختن به دوره های مختلف زندگی لاریان از تنوع برخوردار باشد.
وی با اشاره به اینکه پیش از این برای این پیشکسوت فقید اثری مکتوب یا فیلم و مستند انجام نشده است توضیح داد: مستند روایت پنجم را می توان اثری جامع و کامل پیرامون زندگی هنری لاریان به شمار آورد که علاوه بر هنرمندان تئاتر و سینما و علاقمندان این حوزه می تواند برای مخاطبان عام نیز جذاب باشد.
حاج سردار ادامه داد: مخاطب با دیدن این مستند کنجکاو می شود که این شخصیت چه آثار هنری از خود بر جای گذاشته است و دلایل مهاجرتش از خوزستان به تهران چه بوده است.
«روایت پنجم» ادای دین به استاد لاریان
وی همچنین به علت نامگذاری این مستند اشاره کرد و افزود: لاریان در اواخر عمر خود نمایشنامه ای تحت عنوان «روایت پنجم» نوشت و بنا بود در اهواز آن را اجرا کند اما این نمایشنامه مفقود شد برای همین این مستند با این عنوان ادای دینی به استاد لاریان است.
این نویسنده در ادامه به لزوم توجه به معرفی چهره های شاخص هنری و فرهنگی در استان تاکید کرد و گفت: استان خوزستان در سطح ملی، چهره های شاخصی را در حوزه هنر همچون سینما، تئاتر، ادبیات و ... دارد که نیاز است کارگردانان سینما در استان نسبت به این موضوع توجه داشته باشند و هنوز این موضوع جای کار زیادی دارد.
مستند «روایت پنجم» تولید شرکت بلوط فیلم اس که عبدالحسین حاج سردار، نویسنده، کارگردان و تدوینگر، امین عنایت، دستیار کارگردان، عباس جان احمدی، عادل کعبی، امین دولتخواه، تصویرداران، عماد بیات، اجرای تدوین، عبدالحسین حاج سردار، تحقیق و پژوهش، عماد بیات، صداگذاری و اصلاح رنگ و نور، پویا لاریان، طراح پوستر، رضا سیادت و عبدالحسین حاج سردار، تهیه کننده، خانه فیلم اهواز به عنوان مجری طرح از جمله عوامل آن به شمار می روند.
براساس این گزارش مستند « روایت پنجم» قرار است عصر چهارشنبه ساعت 17 در سینما فردوسی اهواز واقع در امانیه اکران شود.
{{name}}
{{content}}